Verbinding gezocht

09-02-2024

Oprechte verbinding met anderen is een uitdagend thema in de maatschappij van tegenwoordig. Wanneer je je op het spirituele pad gaat begeven zul je merken dat de aansluiting met anderen in sommige gevallen nóg lastiger wordt. Jij gaat zelf meer dingen zien of ervaren die nogal van het 'normale' pad afwijken en waar je zelf niet makkelijk over praat of waar van anderen niet over gesproken 'mag' worden. En dat is zonde! Want in principe zou alles er mogen zijn, ook jouw ervaringen die van het gebaande pad afwijken.

Ergens in mij sluimert er een overtuiging dat iedereen van oorsprong een zuivere intuïtie heeft en dat iedereen een verbinding heeft met hierboven. Maar door hoe we op worden gevoed en hoe de maatschappij erin staat raak je verder bij jezelf vandaan en verlies je gaandeweg je verbinding met hierboven en eigenlijk met jezelf. Er komen oordelen op: zweverig, raar, gek. Maar wat nu als het niet gek, raar of zweverig is, maar eigenlijk onze veel natuurlijkere staat van zijn?

Dit zijn de onderwerpen waar ik graag over praat met anderen en een andere visie daarin respecteer ik. Ik wil je namelijk niet hoeven te overtuigen, maar als je dit nu wel aanspreekt, kom dan eens langs op een verbindingsavond. Want dan weet ik zeker dat we elkaar veel te vertellen hebben.

Iedere laatste woensdag van de maand organiseer ik een verbindingsavond bij mij thuis in Harfsen, iedere keer met een ander thema. De eerstvolgende is woensdag 28 februari en het thema is 'grenzen stellen' en er zijn nog een paar plekken beschikbaar. De opbouw is min of meer iedere keer hetzelfde: een meditatie om voor jou de inzichten over dit thema op te halen en daarna ook voldoende tijd om met elkaar na te praten en te verbinden. De kosten zijn 15 euro p.p. en aanmelden kan: info@estherevers.nl. Kijk voor meer informatie over mij, maar eens op mijn website: www.estherevers.nl.