Hoe werk ik?


Coaching met beide benen op de grond

In mijn praktijk werk ik op basis van reading en healing, maar altijd gecombineerd met coachingsgesprekken. Mijn doel is om mensen zo te helpen, dat er echt een innerlijke verandering tot stand gebracht kan worden. Ondanks dat ik met reading en healing werk, zal ik dat op mijn eigen nuchtere manier doen.

Tijdens een reading kijk ik onder de oppervlakte en kijk naar wat je beweegt en waar je tegen aanloopt. Het zal de zaken helderder maken voor je, zodat je een beter inzicht kunt krijgen en bewustere keuzes kunt gaan maken. Healing betekent letterlijk 'heel maken'. Een healing brengt in beweging wat vast zit. De healer stemt zich af op jou en jouw energie en kijkt hierin wat je nodig hebt. Iedereen heeft te maken met blokkades of verstoringen vanuit onverwerkte emoties en ervaringen. Een healing helpt je weer in balans te komen.

In een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar jij je wilt ontwikkelen of waar je tegen aan loopt. Soms kan 1 sessie genoeg zijn en soms zullen er meerdere sessies nodig zijn. 

Mijn intentie is om jou zo volledig mogelijk te kunnen helpen en daarvoor zal ik gebruik maken van de verschillende technieken die ik tijdens mijn opleidingen geleerd heb.

Bij mij is een gesprek nooit zomaar een gesprek. We kijken op dat moment waar je tegen aanloopt en daar gaan we mee aan de slag. Het kan zijn dat we een meditatie doen, maar we kunnen ook gaan wandelen in de natuur in de prachtige bossen rondom Harfsen.

Buiten de coachingssessies heb ik ook de volgende mogelijkheden, geef dan vooral bij je aanvraag aan dat je hiernaar op zoek bent:

- (Online) reading - dat kan bij mij thuis of via Zoom.
- Wastekening - bij een wastekening stem ik mij af op jouw energie en dan krijg je de       wastekening thuisgestuurd met een persoonlijke boodschap.

Voor de kosten kijk bij de tarieven op mijn website.