Verbonden - Uniek - Krachtig


Ontdek je  kracht en vind je eigen unieke pad!

Mijn doel is om jou zo te helpen, dat er echt een innerlijke verandering tot stand komt, waardoor jij dichterbij jezelf komt. Als je dichterbij jezelf komt is het minder van belang wat anderen van je vinden, durf je meer voor jezelf te gaan staan en op jezelf te vertrouwen  

We werken aan het helen van oude blokkades en pijnpunten en doen dat door contact te maken met je intuïtie. Je zult patronen bij jezelf gaan ontdekken waar je je nog niet eerder zo bewust van was. Hierdoor gaan er ook veranderingen in je bewustzijn plaatsvinden en ga je meer rust en lichtheid in je leven gaat ervaren. 

Een gesprek is nooit zomaar een gesprek. Ik stem me af op je en daar gaan we mee aan de slag. Tijdens de gesprekken werk ik intuïtief en daarin laat ik me leiden. Het kan zijn dat het nodig is om een healing te doen, te gronden of we gaan wandelen in de mooie bossen rondom Harfsen. Het belangrijkste is dat het jou verder helpt en dichterbij jezelf brengt.  

Het eerste gesprek is vaak een reading. Daarbij stem ik me af op jou en jouw energie en die inzichten lopen we samen door. Omdat ik het belangrijk vind dat jij er mee aan de slag kunt, krijg je in het eerste gesprek vaak al handvaten mee waar je aan kunt gaan werken. 

We gaan eerst kijken wat er precies bij je speelt. Soms kan één sessie genoeg zijn en in andere gevallen zijn er meerdere nodig. De individuele sessies zijn in mijn praktijk aan huis.  

Ondanks dat ik als spiritueel coach werk, zal ik dat op mijn eigen nuchtere manier doen.