Verbonden - Uniek - Krachtig


Coaching met beide benen op de grond

Mijn doel is om jou zo te helpen, dat jij dichterbij jezelf komt. Als je dichterbij jezelf komt is het minder van belang wat anderen van je vinden, durf je meer voor jezelf te gaan staan en op jezelf te vertrouwen. We werken aan het helen van oude pijnpunten en aan het meer kunnen vertrouwen op je intuïtie. Dat onderbuikgevoel wat we vaak negeren, maar wat ons zoveel te vertellen heeft. Of we luisteren naar waar dat gevoel of die pijn in je lichaam jou te vertellen heeft. Zo kun jij geheeld worden en verder zonder die oude ballast. 

Een gesprek is daarom nooit zomaar een gesprek. Ik stem me af op je en daar gaan we mee aan de slag. Tijdens de gesprekken werk ik intuïtief en daarin laat ik me leiden. Het kan zijn dat het nodig is om een healing te doen, te gronden of we gaan wandelen in de mooie bossen rondom Harfsen. Het belangrijkste is dat het jou verder helpt en dichterbij jezelf brengt.  

Het eerste gesprek is vaak een reading. Daarbij stem ik me af op jou en jouw energie en die informatie lopen we samen door. Omdat ik het belangrijk vind dat jij er mee aan de slag kunt, krijg je in het eerste gesprek vaak al handvaten mee waar je aan kunt gaan werken. Ook geef ik soms 'huiswerk' mee, niet om jou als een "juf" te overhoren, maar omdat ik voel dat jou dat gaat helpen. 

Soms kan 1 gesprek al voldoende kan zijn  senoms zijn er meerdere gesprekken nodig. 

Mijn doel is om je zo te helpen, dat er echt een innerlijke verandering tot stand gebracht kan worden. Ondanks dat ik als spiritueel coach werk, zal ik dat op mijn eigen nuchtere manier doen.