Medium, Reading & Healing - Wat kan het jou brengen?

In mijn gesprekken maak ik gebruik van mediumschap, reading & healing. Hieronder leg ik kort uit wat dat precies inhoudt. 

Medium

In mijn gesprekken maak ik gebruik van mediumschap. Ik leg contact met je ziel en aan de hand daarvan krijg ik informatie door en die informatie gebruik ik om jou de juiste inzichten te geven. Zo begeleid ik jou om de inzichten uit jezelf te halen, want mijn ervaring is als je het zelf kan ervaren, dat er een nog diepgaandere heling op kan treden. Ook komen er soms overleden dierbaren door, dat is niet per se mijn insteek van een reading, maar als het gebeurt dan is dat niet voor niets en zal het waardevol voor je zijn. 


Reading

Tijdens een reading stem ik mij af op jou en je energie. Ik kijk als het ware onder de oppervlakte en ik voel wat er op dit moment bij je speelt. Het klinkt misschien wat zweverig, maar voor een reading maak ik contact met je gidsen. Vaak doe ik een reading tijdens het eerste gesprek, maar ook tijdens de vervolggesprekken maak ik natuurlijk gebruik van reading, want zo kan ik jou het beste begeleiden.  

Het mooiste compliment wat ik kan krijgen na een reading is dat iemand zegt: 'dat wist ik eigenlijk al, maar ik durfde er nog niet op te vertrouwen', dan weet ik dat de informatie die ik kreeg klopte en het is voor jou een bevestiging dat je naar je onderbuik/je intuïtie mag gaan luisteren. Zo help ik jou om meer jezelf te omarmen en juist naar je intuïtie te luisteren. Zodat jij kunt zien wat er bij je speelt en dat jij de juiste stappen kunt nemen die voor je echt kloppen. 

Healing

Healing of in het nederlands heling betekent letterlijk 'heel maken' en in mijn manier van werken gaat het om het verwijderen van energetische blokkades op lichamelijk en ook zielsniveau. Door ons leven heen ervaren we pijn, verdriet of trauma en dit kan zich vast gaan zetten in ons lichaam. Door er contact mee te maken en te ontdekken waar het vandaan is gekomen, kan de energie weer gaan stromen. 

Tijdens een healing werk ik heel intuïtief, we gaan kijken wat er onder de triggers zit die jij ervaart en het kan zijn dat we uitkomen bij je innerlijk kind, een vorig leven of je voorouderlijn. Dit terug gaan in de tijd heeft altijd een koppeling met het hier en nu en het zal veel voor jou duidelijk maken. 

Soms lukt het een client niet om er zelf bij te komen, dan neem ik het over en dan vertel ik mijn waarnemingen of ik werk met mijn handen ter ondersteuning.