Medium, Reading & Healing - Wat kan het jou brengen?

In mijn gesprekken maak ik gebruik van mediumschap, reading & healing. Hieronder leg ik kort uit wat dat precies inhoudt. 

Medium

In mijn gesprekken maak ik gebruik van mediumschap. Ik leg contact met je ziel en aan de hand daarvan krijg ik informatie door en dat is informatie die zuiver is en kloppend. Ook komen er soms overleden dierbaren door, dat is niet per se mijn insteek van een reading, maar als het gebeurt, geef ik ook die informatie aan je door. 


Reading

Tijdens een reading stem ik mij af op jou en je energie. Ik kijk als het ware onder de oppervlakte en ik voel wat er op dit moment bij je speelt. Het klinkt misschien wat zweverig, maar ik maak contact met je ziel. Daar merk jij verder niets van, maar het voordeel ervan is dat het helderder maakt wat er bij je speelt. Dat zijn soms plekken waar je soms zelf liever niet naartoe gaat, maar wat wel belangrijk voor je is om verder te kunnen. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen na een reading is dat iemand zegt: 'dat wist ik eigenlijk al, maar ik durfde er nog niet op te vertrouwen', dan weet ik dat de informatie die ik kreeg klopte en het is voor jou een bevestiging dat je naar je onderbuik/je intuïtie mag gaan luisteren. Zo help ik jou om meer jezelf te omarmen en juist naar je intuïtie te luisteren. Zodat jij kunt zien wat er bij je speelt en dat jij de juiste stappen kunt nemen die voor je echt kloppen. 

Healing

Healing betekent letterlijk 'heel maken'. Tijdens een healing werk ik heel intuïtief, ik werk met mijn handen, we kunnen gaan werken aan je innerlijk kind of je maakt contact met je gevoel. De ene manier is niet beter of minder dan de ander, het gaat erom wat jij op dat moment nodig hebt. Een healing helpt je weer in balans te komen en je weer te verbinden met jezelf.