Over Esther

Vanaf kleins af aan heb ik al geweten dat ik anderen wilde helpen, maar ik wist nog niet precies op welke wijze. Ik ben gaan studeren en belandde in marketingfuncties. Echter, gevoelsmatig klopte het nooit echt helemaal. Ik denk dat ik altijd al gevoelig was, maar dat heb ik me nooit zo gerealiseerd totdat ik in het bedrijfsleven ging werken. Daar was het soms echt een uitdaging om met mijn gevoeligheid om te gaan. Het heeft dan ook een tijd geduurd dat ik meer mijn spirituele kant kon toelaten, want ik hechtte veel belang aan mijn rationele en nuchtere kant en ook aan mijn toenmalige manier van leven.

Na mijn scheiding had ik zelf behoefte aan coaching en kwam het sjamanisme op mijn pad. Ik was zelf al in de jaren ervoor soms een keer naar een psycholoog of een coach geweest, maar dat bleef oppervlakkig. Ik kon zelf de tipjes van de sluier oplichtten die ik wilde dat zij zagen, maar ze kwamen nooit tot de kern. Dat veranderde toen het sjamanisme op mijn pad kwam. Omdat ik zelf ervaarde hoe goed het mij hielp, ben ik een sjamanistische opleiding vanuit de Black Bear linneage gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik o.a. (medicijnwiel)readings, healing technieken en soul retrieval geleerd. 

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en daarom ben ik me naast het sjamanisme gaan verbreden door ook andere opleidingen (zowel spiritueel als niet-spiritueel) te gaan volgen. 

- mediumschap
- jongerencoach: www.ee-jongerencoaching.nl 

En in september 2022 start ik met:
- hooggevoeligheidsdeskundige
- trance healing

Mijn doel is echt jou verder te helpen, zodat jij jouw pad kunt vervolgen. Een gesprek bij mij is daarom nooit zomaar een gesprek. Ik stem me af waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Daarom heb ik me inmiddels een breed palet van technieken eigengemaakt. Denk aan:

- Mediumschap
- Wandelcoaching
- Opstellingen
- Wastekeningen