Over mij

Vanaf kleins af aan heb ik al geweten dat ik anderen wilde helpen, maar ik wist nog niet precies op welke wijze. Ik ben gaan studeren en belandde in marketingfuncties. Echter, gevoelsmatig klopte het nooit echt helemaal. Ik denk dat ik altijd al gevoelig was, maar dat heb ik me nooit zo gerealiseerd totdat ik in het bedrijfsleven ging werken. Daar was het soms echt een uitdaging om met mijn gevoeligheid om te gaan. Het heeft dan ook een tijd geduurd dat ik meer mijn spirituele kant kon toelaten, want ik hechtte veel belang aan mijn rationele en nuchtere kant en ook mijn toenmalige manier van leven.

Na mijn scheiding had ik zelf behoefte aan coaching en kwam het sjamanisme op mijn pad. Ik was zelf al in de jaren ervoor soms een keer naar een psycholoog of een coach geweest, maar dat bleef oppervlakkig. Ik kon zelf de tipjes van de sluier oplichtten die ik wilde dat zij zagen, maar ze kwamen nooit tot de kern. Dat veranderde toen Wim Jan Bouman op mijn pad kwam, hij werkt vanuit een oude sjamanistische linneage en hij kwam wel tot de kern en wist precies te benoemen wat er speelde. Omdat ik zelf ervaarde hoe goed het mij hielp, ben ik een sjamanistische opleiding bij hem gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik o.a. (medicijnwiel)readings, healing technieken en soul retrieval geleerd.