Over mij

Vanaf kleins af aan heb ik al geweten dat ik anderen wilde helpen, maar ik wist nog niet precies op welke wijze. Ik ben gaan studeren en belandde in marketingfuncties waar ik soms met veel en soms met minder plezier werkte. Echter, gevoelsmatig klopte het nooit echt helemaal. Ik kon het niet zo goed uitleggen en wilde er al helemaal niet aan toegeven. Ik denk dat ik altijd al gevoelig was, maar dat heb ik me nooit zo gerealiseerd totdat ik in het bedrijfsleven ging werken. Daar was het soms echt een uitdaging om met mijn gevoeligheid om te gaan en om mijn eigen energie te beschermen tegen allerlei prikkels. Dat lukte met vallen en opstaan. Het heeft dan ook een tijd geduurd dat ik meer mijn spirituele kant kon toelaten, want ik hechtte veel belang aan mijn rationele en nuchtere kant en ook mijn toenmalige manier van leven.

Na mijn scheiding had ik zelf behoefte aan coaching en kwam het sjamanisme op mijn pad. Ik was zelf al in de jaren ervoor soms een keer naar een psycholoog of een spiritueel coach geweest, maar dat bleef oppervlakkig. Ik kon zelf de tipjes van de sluier oplichtten die ik wilde dat zij zagen, maar ze kwamen nooit tot de kern. Dat veranderde toen mijn coach op mijn pad kwam, hij werkte op zo'n manier dat hij wel tot de kern kwam. Omdat ik zelf ervaarde hoe goed het mij hielp, ben ik een sjamanistische opleiding bij hem gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik o.a. (medicijnwiel)readings, healing technieken en soul retrieval geleerd.