Wat is jouw verhaal?

23-08-2021

De uitdagingen in je leven, die leggen de basis voor jouw verhaal. Niet de goede tijden, niet de tijden waarin alles van een leien dakje gaat, maar juist je struggles. De tijden dat je naar binnen moet keren en heel diep moet zoeken naar de kracht diep in je. Het zijn de periodes die schuren, dat je voelt dat je op een kruispunt staat. Dat zijn de periodes waarin je het meeste leert. Dat je leert om voor jezelf te gaan staan, jezelf neer te zetten en dingen anders te doen.

Wat is mijn verhaal? Ik heb geleerd dat ik voor mijzelf moet blijven kiezen, iedere keer opnieuw. Ik heb geleerd dat ik niet van onzekerheid houd, maar dat de periodes met de grootste onzekerheid juist de mooiste resultaten geven. Dat zijn de periodes dat ik naar binnen moest keren voor antwoorden en dat ik dieper moet graven dan ik gewend was en dat ik dan uiteindelijk op een nieuwe plek uitkom, die beter en authentieker is. Ik weet inmiddels dat er magie in het leven is en dat hoe ik ook probeer om het onder de controle te houden, het belangrijker voor mij is om met de stroom van het leven mee te bewegen.

Ik geloof in het universum, ik geloof dat dingen gebeuren om een reden en ik weet dat ook jij een verhaal te vertellen hebt. Wat is jouw verhaal? Waar loop jij tegenaan en waar kun jij hulp bij gebruiken?