Sjamanisme

16-01-2021

Coaching op basis van sjamanisme wat houdt dat nu precies in? Sjamanisme is een oude levenswijze waarbij men er vanuit gaat dat alles een ziel heeft en ook dat alles met elkaar verbonden is. Maar hoe kan ik jou daar nu mee helpen? 

Tijdens een gesprek zal ik mij afstemmen op jou, zodat ik voel of zie wat er bij je speelt of leeft. Met als doel daar gezamenlijk aan te werken, zodat wij echt bij jou een innerlijke verandering kunnen bewerkstelligen en ook dat jij vanuit je levensflow en je authentieke zelf kunt gaan leven. 

Het kan soms confronterend zijn, want het kan best dat er iets naar voren komt dat je liever niet aan jezelf of anderen wilt laten zien. Maar weet dat alles ok is en dat je in een veilige omgeving zit, zonder oordeel. Vanuit mijn ervaring is het ook altijd iets wat je zelf wel weet, maar waar je vaak voor kiest om zelf niet te zien. Realiseer je dat het ook naar voren komt, omdat het voor jou dan ook van belang is om er mee aan de slag te gaan. 

Een belangrijk onderdeel van het sjamanisme is dat het ervanuit gaat dat alle kracht en wijsheid in jezelf zit en dus niet buiten je ligt. Jíj bent dus in staat om je werkelijkheid zelf vorm te geven en ik ben er slechts voor om je inzichten en handvaten te bieden om dat te kunnen realiseren. 

Ik zal tijdens onze sessies methodes gebruiken die ik heb geleerd tijdens mijn sjamanistische opleiding en ook kun je huiswerk meekrijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik je een meditatie leer of dat ik je leer om je energie te beschermen.