Jongerencoach

Ga je door een moeilijk periode of zit je niet lekker in je vel? Gaan je ouders scheiden of wordt je gepest op school? Misschien heb je wel hulp nodig met je studiekeuze? Dan kan het je helpen om eens naar een coach te gaan. Een coach is geen psycholoog of psychiater, maar iemand die kan luisteren en met je mee kan denken als je ergens tegen aanloopt.

Zoals je op mijn website leest werk ik op basis van sjamanisme. Sjamanisme betekent dat ik werk in verbinding met de natuur en dat ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Als een jongere bij mij komt, ben ik er in eerste instantie voor jou en vind ik het belangrijk dat jij je prettig voelt. Ik zal de middelen inzetten die goed bij jou passen, zodat ze je verder helpen. Die zullen soms uit mijn sjamanistische opleiding komen of soms uit mijn jongerencoach opleiding. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt en jezelf kunt ontwikkelen.

Toen ik mijn praktijk aan het opstarten was merkte ik al snel dat ik cliĆ«nten van allerlei leeftijden kreeg. Iedere leeftijd is mooi, maar ik merk dat ik het extra leuk vind om jongeren te helpen. Jij als jongere of jongvolwassene staat nog zo aan het begin van je leven. Als jij nu al bepaalde handvaten of inzichten krijgt, dan kan je dat op een goede manier de rest van je leven helpen. Dat is de reden dat ik in 2022 de opleiding Jongerencoach bij Sonnevelt opleidingen ben gaan volgen.